Voor alle bewoners uit Crabbehof en omliggende Dordtse wijken organiseren wij maandelijks bijeenkomsten met wisselende thema’s. We proberen er altijd voor te zorgen dat er voor iedereen een interessant thema tussenzit. Hieronder alle cursussen voor de komende maanden op een rijtje.

1. Positief omgaan met stress

Datum: 22 januari 2019

Een vol hoofd, innerlijke onrust, altijd bezig zijn met de ander. Misschien heb je het gevoel dat je weinig aan jezelf toekomt. Of dat je geen energie meer hebt om overal aan te voldoen. In deze bijeenkomst staan we hierbij stil.

2. Inkomstenbelasting, aangifte en toeslagen

Datum: 19 februari 2019

Voor 1 mei 2019 moet je mogelijk belastingaangifte doen. Of het kan zijn dat je recht hebt op teruggave of toeslagen. Wil je hierover meer weten? Kom dan naar deze voorlichting!

3. Wegwijzer in de zorg

Datum: 12 maart 2019

Waar moet je heen als je bijvoorbeeld een voorziening wilt aanvragen? Waar heb je recht op? De wijkverpleeg-kundige informeert en beantwoordt al jouw vragen!

Overige informatie

Voor wie zijn de cursussen?

De cursussen zijn voor alle inwoners uit Crabbehof en andere Dordtse wijken. Je kan gewoon aanschuiven, aanmelden is dus niet nodig. Er is ook kinderopvang aanwezig.

Waar worden de cursussen gegeven?

De Nieuwe Stoof

De Savornin Lohmanweg 100

Door wie wordt het georganiseerd?

MEE Buurtwerk & Sociaal Wijkteam Dordrecht