Vanwege de coronamaatregelen, beantwoorden wij  je vragen merendeel telefonisch of digitaal. Je kunt jouw contactpersoon bellen of mailen.
Heb je geen contactpersoon, dan kun je het contactformulier invullen of bellen naar ons algemene nummer 078-2210200.
Is bellen of mailen lastig voor je, dan kun je elke werkdag, tenminste één dagdeel, terecht op één van  onze spreekuren op locatie Centrum (Bankastraat 10), locatie Stadspolders-Dubbeldam (Dudokplein 213A) of locatie Crabbehof (Oldebarneveltplein 213 A).  Kijk voor de adressen en de inlooptijden van het voor jou dichtstbijzijnde inloopspreekuur bij ‘Waar vind je ons?

Avondspreekuur

Elke donderdagavond is tussen 17:00 en 19:30 het avondspreekuur op locatie Centrum (Bankastraat 10) geopend voor bewoners die niet in de gelegenheid zijn overdag het inloopspreekuur te bezoeken. Dit spreekuur is voor inwoners uit heel Dordrecht.  Het avondspreekuur bezoeken gaat op afspraak, dus bel of mail van tevoren om een afspraak te maken of vul het contactformulier in.

Je bent van harte welkom, mits:

  • je een mondkapje op hebt;
  • je het niet erg vindt dat wij je naam, telefoonnummer en/of e-mailadres noteren voor mogelijk bronnenonderzoek van de GGD;
  • je geen ziekteverschijnselen hebt en de vragen van de gezondheidscheck bij de ingang met ‘nee’ kan beantwoorden;
  • je geen ziekteverschijnselen hebt;
  • je geen vast contactpersoon hebt van het Sociaal Wijkteam Dordrecht;
  • je rekening houdt met de (hygiëne-) maatregelen die wij treffen;
  • je alleen komt;
  • je het niet erg vindt om (op eigen verantwoording ) buiten te wachten. (er wordt een maximaal inwoners, met in achtneming van de regels, in het gebouw toegelaten.)

Waar vind je ons?

Bij het Sociaal Wijkteam kun je je ideeën én zorgen delen. Je vindt ons op meerdere locaties in de stad. Zo is er altijd een Wijkteam bij jou in de buurt. De Sociaal Wijkteam-medewerkers vind je bijvoorbeeld ook op scholen. Eventueel komen ze bij je thuis. Zo is de ondersteuning makkelijk en snel te regelen.

We zien je graag op één van de locaties bij jou in de buurt. Rechts kun je je vinden welk Wijkteam er in jouw postcodegebied aanwezig is.

Sociaal Wijkteam Centrum

Sociaal Wijkteam Centrum

Sociaal Wijkteam Krispijn

Sociaal Wijkteam Krispijn

Sociaal Wijkteam Stadspolders-Dubbeldam

Sociaal Wijkteam Stadspolders-Dubbeldam

Sociaal Wijkteam Sterrenburg

Sociaal Wijkteam Crabbehof/Wielwijk

Sociaal Wijkteam Wielwijk