Wij beantwoorden je vragen tijdens onze inloopspreekuren of telefonisch (078-2210200). Je kunt ook ons mailen. De e-mailadressen van onze locaties vind je bij ‘Waar vind je ons’. Daarnaast kun je het contactformulier  op de website invullen.

Inloopspreekuren

Je kunt binnenlopen op het inloopspreekuur in de wijk waar je woont of de wijk die daar het dichtste bij is. Rechts kun je door de postcodecheck vinden welk wijkteam er in jouw postcodegebied aanwezig is. Tijdens coronapandemie heeft alleen niet elk wijkteam een inloopspreekuur.
Maar gelukkig is er altijd een inloopspreekuur vlakbij:

  1. Woon je in Dordrecht Centrum, dan kun je  naar het inloopspreekuur op locatie Centrum (Bankastraat 10).
  2. Woon je in Dordrecht Oost (d.w.z. in Dubbeldam, Sterrenburg of Stadspolders), dan kun je naar het inloopspreekuur op locatie Stadspolders (Dudokplein 213 A) óf naar het inloopspreekuur op locatie Sterrenburg (Callistolaan 2).
  3. Woon je in Dordrecht West (d.w.z. in Wielwijk, Crabbehof of Krispijn), dan kun je naar het inloopspreekuur op locatie Crabbehof (van Oldebarneveldtplein 84-86).

Behalve op de locaties zijn wij ook te vinden op andere plekken in de stad. Zo is er op elke voorschool en school in Dordrecht een OK- Coach van het Sociaal Wijkteam Dordrecht aanwezig.

Avondspreekuur

Mocht je overdag niet in de gelegenheid zijn om het inloopspreekuur te bezoeken, dan kun je terecht op ons avondspreekuur. Het avondspreekuur is elke donderdagavond  tussen 17:00- en 19:30 geopend op locatie Centrum (Bankastraat 10). Het spreekuur is alleen te bezoeken als je van tevoren een afspraak maakt via de mail, telefoon of via het contactformulier.

Coronamaatregelen tijdens de inloopspreekuren

Wij houden ons tijdens de inloopspreekuren aan de richtlijnen van het RIVM. Je vindt deze richtlijnen op onze voordeur.
Wij vragen niet om een QR- code. Wel vragen wij je een mondkapje te gebruiken en doen wij een gezondheidscheck. Wij noteren jouw contactgegevens tijdens het inloopspreekuur voor mogelijk bronnenonderzoek van de GGD.

Waar vind je ons?

Bij het Sociaal Wijkteam kun je je ideeën én zorgen delen. Je vindt ons op meerdere locaties in de stad. Zo is er altijd een wijkteam bij jou in de buurt. De Sociaal Wijkteam-medewerkers vind je bijvoorbeeld ook op scholen. Eventueel komen ze bij je thuis. Zo is de ondersteuning makkelijk en snel te regelen.

We zien je graag op één van de locaties bij jou in de buurt. Rechts kun je door de postcodecheck vinden welk wijkteam er in jouw postcodegebied aanwezig is.
Tijdens de coronapandemie hebben de locaties in Wielwijk en Krispijn geen inloopspreekuur. Als je hier woont, kun je terecht op het inloopspreekuur in Crabbehof.
Er is dus altijd een inloopspreekuur vlakbij. Als je een afspraak hebt met je vaste contactpersoon van het SWT Dordrecht op de locatie Wielwijk of Krispijn, dan kun je hier natuurlijk wel terecht!

Adressen

Gebied Centrum
Sociaal Wijkteam Dordrecht, locatie Centrum
Bankastraat 10
3312 GD Dordrecht
078 221 0200
centrum@swtdordrecht.nl

Gebied West
Sociaal Wijkteam, Wielwijk- Crabbehof
van Oldebarneveltplein 84/86
3317 ES Dordrecht
078 221 02 00
wielwijk@swtdordrecht.nl 

Sociaal Wijkteam, locatie Krispijn (niet open voor inloop)
Nassauweg 2 (gebouw de Prinsemarij)
3314 JR Dordrecht
078 221 02 00
krispijn@swtdordrecht.nl 

Sociaal Wijkteam, locatie Wielwijk (niet open voor inloop)
Admiraalsplein 413
3317 BK Dordrecht
078 221 02 00
wielwijk@swtdordrecht.nl 

Gebied Oost
Sociaal Wijkteam, locatie Sterrenburg
Callistolaan 2
3318 JA Dordrecht
078 221 02 00
sterrenburg@swtdordrecht.nl 

Locatie Stadspolders- Dubbeldam
Dudokplein 213 A (gebouw Het Palet)
3315 KH Dordrecht
078 221 02 00
stadspolders-dubbeldam@swtdordrecht.nl