Wat kan het Wijkteam voor mij doen?

Geen vraag is ons te gek

Krijg je je financiën niet op orde? Heb je moeite met zelfstandig wonen of kun je niet meedoen in de samenleving zoals je dat wilt? Heb je vragen over de ontwikkeling van je kind? Dan ben je welkom bij het Sociaal Wijkteam in jouw wijk.

Het Sociaal Wijkteam ondersteunt bij het vinden van een oplossing. Bijvoorbeeld met vragen over geldzaken, relaties, opvoeden, opgroeien, wonen, werk en inkomen, (jeugd)zorg, voorzieningen, activiteiten of vrijwilligerswerk. Samen zoeken we naar een oplossing voor je vraag.

Nieuw: GeldenzoDordt

Ideeën én zorgen delen

Maar ook als je zelf een bijdrage wilt leveren voor de wijk, bijvoorbeeld met een goed idee of in de vorm van vrijwilligerswerk, kun je bij het Sociaal Wijkteam langs gaan.

‘Ik krijg mijn geldzaken niet op orde’

‘De zorg voor mijn partner wordt me te zwaar’

‘Ik ben blij met mijn vrijwilligerswerk’

‘Wat fijn dat er iemand meekijkt met de opvoeding’

‘Ik zit niet zo lekker in mijn vel’

‘Het gaat nu veel beter op school’

‘Dat goede idee voor de buurt komt voor elkaar’

‘Het lukt me telkens niet om aan het werk te blijven’

‘Ik maak me zorgen om het social media-gebruik van mijn puber’

‘Ik voel me niet meer zo eenzaam’