Wat kan het Wijkteam voor mij doen?

Geen vraag is ons te gek

Heb je hulp nodig om de financiën op orde te krijgen? Heb je vragen over de ontwikkeling van je kind? Wil je weten wat te doen bij problemen op het werk, op school of in je relatie? Of zoek je thuiszorg voor je ouders? Dit zijn een aantal vragen waarmee je bij het Sociaal Wijkteam Dordrecht terecht kan.

We zeggen altijd “geen vraag is ons te gek”. Daarmee bedoelen we niet dat sommige vragen gek zijn, maar dat je alle vragen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt aan ons kunt stellen. Van de ontwikkeling van je dreumes, tot advies in je werk. Van problemen die je ervaart met instanties, tot de zorg voor je bejaarde vader.

Wij ondersteunen je bij het vinden van een oplossing of denken graag met je mee. Soms doen we dit met elkaar en soms helpen we je om in contact te komen met andere specialistische hulp.

Ons doel is dat je zo kort als mogelijk en zo lang als nodig de hulp krijgt die je nodig hebt.

Nieuw: GeldenzoDordt

Dit heeft het wijkteam voor mij gedaan

Wil jij jouw ervaring graag met andere Dordtenaren delen? Stuur ons dan via Facebook een berichtje, of geef het door aan jouw contactpersoon binnen Sociaal Wijkteam Dordrecht.

‘Ik geniet van het moederschap! Maar zeker met mijn eerste kindje vond ik de opvoeding heel lastig. Op de opvang kwam ik een Ouder-Kindcoach tegen en we raakte aan de praat en ze gaf me een aantal tips voor de vragen die ik had. Heel fijn om iemand in de buurt te hebben waar ik soms mijn vragen aan kan stellen.’