Werken bij

Werken bij Sociaal Wijkteam Dordrecht betekent Dordtenaren van alle leeftijden een sterke basis geven in de Dordtse wijken en stad. We willen dat iedereen veilig en gezond kan opgroeien, zichzelf kan ontwikkelen en kan meedoen. Hiervoor werk je samen met je collega’s van het Sociaal Wijkteam, bewoners, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en samenwerkingspartners in de wijk. Samen werken we aan een sterk netwerk waar de bewoners terecht kunnen om hun ideeën, vragen of zorgen te delen. Werken aan een sterke basis in de wijk voor iedere Dordtenaar.

Generalist

Bij het Sociaal Wijkteam werken professionals met een brede deskundigheid, zogenoemde generalisten. Daarnaast heeft ieder een eigen specialisme. Denk aan kennis over zorg, jeugd, onderwijs, werk en inkomen, hulp bij schulden of wegwijs maken in de wijk. Professionals zijn in het algemeen HBO- of WO-opgeleid.

Vacatures

Je werkt als maatschappelijk werker bij Sociaal Wijkteam Dordrecht vanuit De Sociale Basis, onderdeel van de overkoepelende organisatie MEEVivenz. MEEVivenz biedt één centraal aanspreekpunt voor de sociale (wijk)teams, welzijnsdiensten en informele zorg in de regio en stemt haar dienstverlening af op specifieke sociale vraagstukken. Met elkaar werken wij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet. Wij bieden een goede werksfeer, volop ruimte voor de eigen ontwikkeling en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

  • Bekijk de vacatures hier.