Werken bij

Werken bij Sociaal Wijkteam Dordrecht betekent Dordtenaren van alle leeftijden een sterke basis geven in de Dordtse wijken en stad. We willen dat iedereen veilig en gezond kan opgroeien, zichzelf kan ontwikkelen en kan meedoen. Hiervoor werk je samen met je collega’s van het Sociaal Wijkteam, bewoners, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en samenwerkingspartners in de wijk. Samen werken we aan een sterk netwerk waar de bewoners terecht kunnen om hun ideeën, vragen of zorgen te delen. Werken aan een sterke basis in de wijk voor iedere Dordtenaar.

Generalist

Bij het Sociaal Wijkteam werken professionals met een brede deskundigheid, zogenoemde generalisten. Daarnaast heeft ieder een eigen specialisme. Denk aan kennis over zorg, jeugd, onderwijs, werk en inkomen, hulp bij schulden of wegwijs maken in de wijk. Professionals zijn in het algemeen HBO- of WO-opgeleid.

Vacatures

Het SWT biedt ondersteuning aan inwoners van Dordrecht van alle leeftijden. In het SWT Dordrecht werken zowel professionals die gericht zijn op kinderen en jeugd, als professionals die zich richten op de ondersteuning van inwoners vanaf 18 jaar.