Werken bij

Werken bij Sociaal Wijkteam Dordrecht betekent Dordtenaren van alle leeftijden een sterke basis geven in de Dordtse wijken en stad. We willen dat iedereen veilig en gezond kan opgroeien, zichzelf kan ontwikkelen en kan meedoen. Hiervoor werk je samen met je collega’s van het Sociaal Wijkteam, bewoners, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en samenwerkingspartners in de wijk. Samen werken we aan een sterk netwerk waar de bewoners terecht kunnen om hun ideeën, vragen of zorgen te delen. Werken aan een sterke basis in de wijk voor iedere Dordtenaar

Generalist

Bij het Sociaal Wijkteam werken professionals met een brede deskundigheid, zogenoemde generalisten. Daarnaast heeft ieder een eigen specialisme. Denk aan kennis over zorg, jeugd, onderwijs, werk en inkomen, hulp bij schulden of wegwijs maken in de wijk. Professionals zijn in het algemeen HBO- of WO-opgeleid.

Dordts DNA

In Dordrecht en binnen het Sociaal Wijkteam werken we volgens het Dordts DNA; de basisattitude van iedere professional. We bieden perspectief en creëren samen mogelijkheden om te groeien. De bewoner bepaalt het perspectief en dat staat centraal. Transparant; we zijn open, eerlijk en duidelijk naar bewoners en samenwerkingspartners. Respectvol; we werken samen, met een open houding en op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Samenwerken; we werken samen met de bewoner, de buurt en andere partners aan een oplossing.

Vacatures

  • Op dit moment zijn er geen vacatures.

Het is uitsluitend mogelijk om op bestaande vacatures te reageren. Wij werken niet met open sollicitaties.